Skolen og biblioteket

Biblioteket understøtter Brønderslev Kommunes målsætning om, at alle børn skal blive klar til verden.

Brønderslev Bibliotek udvikler hvert skoleår et skolekatalog. Dette katalog er ment som en inspirationskilde i planlægningen af undervisningen i det kommende skoleår. Målet er at gøre et besøg på biblioteket til en naturlig del af en skoledag, og tilbuddene giver eleverne en oplevelse af biblioteket som et lære- og værested. Derfor udbydes forløbene på alle bibliotekerne, men kan også finde sted på skolerne eller med afsæt i Det Mobile Bibliotek, som kører i landområderne.

Indholdet i kataloget er gratis og udbydes til alle skoler i kommunen. Nogle tilbud er faste og kan bookes hele skoleåret ved at maile til kontaktpersonen for det pågældende tilbud, mens andre tilbud er enkeltstående og kræver hurtig booking. Undervisningsforløbene og aktiviteterne er ligeledes udarbejdet med øje for det øgede fokus på læselyst i folkeskolen. Læs mere om de forskellige tilbud i kataloget. Flere forløb kan justeres, så de passer ind i undervisningen, f.eks. arbejdet med forfatterskaber og emner i projektarbejde. Kontakt os gerne for at høre om mulighederne.

Nye kataloger kan hentes på bibliotekerne i Brønderslev, Hjallerup & Dronninglund – eller ses her på hjemmesiden (åbner i nyt vindue).

Vi glæder os til at tage imod jer.