Bliv bruger

Her kan du med dit MitID oprette dig som bruger på Brønderslev Bibliotek.

For at du kan blive oprettet som bruger på biblioteket, skal biblioteket have nogle oplysninger. Oplysningerne er nødvendige for at kunne håndtere udlån af materialer og give adgang til netmedier. Sundhedskortet bruges som lånerkort. Ønskes et særligt lånerkort til børn udleveres dette på biblioteket. Voksne kan købe et lånerkort, hvis brug af sundhedskortet ikke ønskes. Kortet er personligt, og du er ansvarlig for det, der lånes på det. Medbring altid kortet ved besøg på biblioteket. Mister du dit kort, skal biblioteket have besked straks, så misbrug kan undgås. Kontaktformular (Link åbner i nyt vindue)
Kommunale dagplejere, private pasningsordninger og institutioner kan få udstedt et lånerkort med særlige vilkår.

Har du beskyttet adresse?

Hvis du har beskyttet adresse og opretter dig som bruger hos os, skal du være opmærksom på, at du ikke har adgang til digitale tilbud som eReolen og Filmstriben med det samme. For at få adgang til vores digitale tjenester, skal du henvende dig til biblioteket, som vil indtaste kommunenummer og sikre, at du kan låne.

Sker der ændringer i CPR-registeret, for eksempel hvis du flytter til en ny adresse, så vil vores Bibliotekssystem modtage en opdatering, og hvis du fortsat er beskyttet, vil det medføre, at oplysningerne fjernes og du ikke kan benytte vores digitale tjenester. Henvend dig da igen til biblioteket.

Sådan opretter du dig som voksenbruger

For at oprette dig skal du bruge dit MitID, og du skal:

  1. Godkende at have læst og accepteret bibliotekets infofolder  (Link åbner i nyt vindue)
  2. Læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger (Link åbner i nyt vindue)

Opret dig som voksenbruger her

Sådan opretter du en bruger under 18 år

Brugere under 18 år skal oprettes af en forælder/værge/økonomisk ansvarlig over 18 år. Oprettelsen klares online med brug af MitID. I forbindelse med oprettelsen skal du:

1.    Godkende at have læst og accepteret bibliotekets infofolder  (Link åbner i nyt vindue)
2.    Læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger (Link åbner i nyt vindue)
3.    Acceptere at påtage dig det økonomiske ansvar for eventuelle mellemværender.

Opret bruger under 18 år her


Efter udfyldelse af formularen vil du modtage en kvittering for oprettelsen på e-mail, og herefter vil barnet være registreret som bruger og klar til at benytte bibliotekets tilbud.