Fantasy - begynderhold

Fuld gas på fantasien!

SKRIV FANTASY - 13 TIL 20 ÅR

Hvis du elsker fantasy og samtidig drømmer om selv at skrive inden for genren, så bliver det her den vildeste -- og måske hårdeste -- uge i dit liv. Som en del af fantasyholdet kommer du ikke blot til at lære om fantasygenrens mange ansigter, gamle som nye. Du kommer også til at lære alt fra de grundlæggende regler for at opfinde og planlægge spændende historier til hvordan man skaber opmærksomhed om sig selv som forfatter på bl.a. sociale medier. 

Sidst men ikke mindst kommer du også til at lære en masse om dig selv: Hvilken slags historier DU er god til at skrive og hvilke teknikker der passer til DIN måde at arbejde på. Ved udgangen af ugen er du ikke blot blevet klogere på dig selv som forfatterspire og fantasynørd, du er også blevet forfatter til en færdig fantasynovelle som du får udgivet i en rigtig bog sammen med alle dine holdkammerater.
 

OM BORIS HANSEN

Billedresultat for boris hansen

Jeg har været udgivet forfatter i 15 år og blandt andet udgivet to omfattende fantasy-serier, senest PANTEON-SAGAEN på over 2000 sider, der blander flere genrer og verdener og hundredvis af karakterer i et gigantisk plot. Samtidig har jeg i flere år brugt sociale medier til at dele mit forfatterskab med verden på nye og spændende måder, blandt andet gennem 60 Uger Til Udgivelse, en dokumentarserie der afsnit for afsnit viser tilblivelsen af mit nyeste bogprojekt frem mod udgivelsen på BogForum senere i år.

Læs mere  om Boris Hansen på hans hjemmeside (Link åbner i nyt vindue)