Ansøgning 2020

Du kan ansøge gennem ansøgningsportalen. På denne side kan du læse mere om, hvad din ansøgning skal indeholde. Da der normalt er flere ansøgere end pladser på holdene, anbefaler vi også, at du gør dig umage med din ansøgning.

Drømmer du om at blive forfatter

Hold 2020 bliver afholdt i uge 31 - altså fra lørdag d. 25/7 til lørdag d.1/8 - på Nordjyllands Idrætshøjskole.

Ansøg her

Kurset koster 2500 kr til tilskud af kost og logi, undervisningen er gratis, fordi den er finansieret af vores sponsorer.

Frist for ansøgning

11. maj 2020

Husk

Søger du ind på novellehold , fantasy og begynder, essay og fortsætterhold vedlægges én sides skønlitterær tekst. Du bestemmer selv, om det er uddrag fra en novelle du har skrevet, en skolestil eller andet.

Vi bruger teksten til at bedømme dit sprog - ikke handlingen. Teksten skal være skrevet på dansk.

Særligt til ansøgere til Poetry Slam-holdene

Sådan skriver du en god ansøgning til poetry slam-holdet:

Vedlæg én eller flere gode tekster, som du selv har skrevet, men det behøver ikke være digte eller “slam”. Og hvis du har en film med dig selv, hvor du optræder, liggende på fx YouTube, giv os gerne linket, men du behøver ikke.

Skriv en halv til en hel A4-side, hvor du fortæller os hvorfor du søger ind på poetry slam-holdet. Husk på, at vi både optager begyndere og fortsættere, så du må gerne kende en masse til slam og have set slam mange gange, og måske endda have optrådt til slam, måske endda vundet i slam. Men du må også gerne være helt grøn og ny og bare nysgerrige. Dét, som vi lægger mest vægt på, er, at du har lyst til at lære noget nyt. Og ja, at du er nysgerrig.

Måske er det en god idé, inden du skriver din ansøgning, at du ser nogle YouYube-klip med nogle af de tidligere elever på poetry slam på Brønderslev Forfatterskole. Måske ikke, fx hvis du allerede ved hvordan det foregår, når eleverne fra slam-holdet afslutter undervisningen med at optræde for de andre elever på skolen.

Og ja, du må også meget gerne vedhæfte et vellignende foto til din ansøgning.

PS: Du kan finde meget mere info om poetry slam på www.PoetrySlam.dk

Hanne Vibeke Holst

Har du spørgsmål til din ansøgning, kan du skrive til Brønderslev Forfatterskoles koordinator Louise Eltved Krogsgård på louise.eltved.krogsgaard@99454545.dk