Ansøgning 2024

Ansøgning til hold 2024 åbner den 4. april Du kan ansøge gennem ansøgningsportalen. På denne side kan du læse mere om, hvad din ansøgning skal indeholde. Da der normalt er flere ansøgere end pladser på holdene, anbefaler vi også, at du gør dig umage med din ansøgning. Det er forfatteren på holdet, som læser ansøgningerne og sætter deres eget hold.

Hold 2024 bliver afholdt i uge 31 - altså fra lørdag d. 27/7 til lørdag d.3/8 - på Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev.

Link til ansøgningen

Linket bliver tilgængeligt 4. april, 2024.

Ugen koster 3000 kr til tilskud af kost og logi. Undervisningen er gratis, fordi den er finansieret af vores sponsorer.

Frist for ansøgning:

6. maj 2023

Husk

Til alle hold skal du skrive en motiveret ansøgning, hvor du skriver lidt om dig selv, hvorfor du gerne vil ind på Brønderslev Forfatterskole og din interesse for at skrive.

Søger du ind på novellehold, fantasy og begynder, essay og fortsætterhold vedlægges én sides skønlitterær tekst. Du bestemmer selv, om det er uddrag fra en novelle du har skrevet, en skolestil eller andet.

Vi bruger teksten til at bedømme dit sprog - ikke handlingen. Teksten skal være skrevet på dansk.

Særligt til ansøgere til Poetry Slam-holdene

Sådan skriver du en god ansøgning til poetry slam-holdet:

Vedlæg én eller flere gode tekster, som du selv har skrevet, men det behøver ikke være digte eller “slam”. Og hvis du har en film med dig selv, hvor du optræder, liggende på fx YouTube, giv os gerne linket, men du behøver ikke.

Skriv en halv til en hel A4-side, hvor du fortæller os hvorfor du søger ind på poetry slam-holdet. Husk på, at vi både optager begyndere og fortsættere, så du må gerne kende en masse til slam og have set slam mange gange, og måske endda have optrådt til slam, måske endda vundet i slam. Men du må også gerne være helt grøn og ny og bare nysgerrige. Dét, som vi lægger mest vægt på, er, at du har lyst til at lære noget nyt. Og ja, at du er nysgerrig.

Måske er det en god idé, inden du skriver din ansøgning, at du ser nogle YouYube-klip med nogle af de tidligere elever på poetry slam på Brønderslev Forfatterskole. Måske ikke, fx hvis du allerede ved, hvordan det foregår, når eleverne fra slam-holdet afslutter undervisningen med at optræde for de andre elever på skolen.

Og ja, du må også meget gerne vedhæfte et vellignende foto til din ansøgning.

PS: Du kan finde meget mere info om poetry slam på www.PoetrySlam.dk (Link åbner i nyt vindue)

Har du spørgsmål til din ansøgning, kan du skrive til Brønderslev Forfatterskoles koordinator Louise Eltved Krogsgård på louise.eltved.krogsgaard@99454545.dk