Ansøgning 2018

Du kan ansøge gennem ansøgningsportalen. På denne side kan du læse mere om, hvad din ansøgning skal indeholde. Da der normalt er flere ansøgere end pladser på holdene, anbefaler vi også, at du gør dig umage med din ansøgning.

Drømmer du om at blive forfatter

Hanne Vibeke Holst

 

Ansøgningsportalen åbnes i starten af april. hvis du følger os på facebook får du besked, så snart den er åben.

www.facebook.com/bronderslevFS

Frist for ansøgning: 14. maj 2017

 

Har du spørgsmål til din ansøgning, kan du skrive til Louise Eltved Krogsgård på louise.eltved.krogsgaard@99454545.dk

Kurset koster 2000 kr til dækning af kost og logi, undervisningen er gratis, fordi den er finansieret af vores sponsorer.

Desuden vedlægges flg. materiale:
Søger du ind på novellehold , fantasy og begynder, essay og fortsætterhold vedlægges én sides skønlitterær tekst. Du bestemmer selv, om det er uddrag fra en novelle du har skrevet , en skolestil eller andet. Vi bruger teksten til at bedømme dit sprog - ikke handlingen. Teksten skal være skrevet på dansk.

 

Særligt til ansøgere til Poetry Slam-holdene

Ved ansøgning til poetry slam holdet skal du indsende:

  • Ansøgningsskema
  • Vellignende foto
  • Et eller to digte/slam-tekster, som du selv har skrevet, evt. i form af en filmoptagelse eller link
  • En halv til en hel A4-side, hvor du forklarer, hvorfor du søger ind på netop poetry slam holdet, samt hvad du ved om poetry slam og slam-miljøet, og hvor du selvfølgelig også fortæller os, hvorfor vi skal vælge netop dig

Når vi udvælger eleverne til poetry slam holdet lægger vi blandt andet vægt på, at du har udvist interesse for poetry slam og er engageret, samt at du muligvis har været til et poetry slam som publikum eller har set slammere på for eksempel YouTube. Det er ikke et krav, at du tidligere har optrådt som poetry slammer eller på anden vis er scenevant.

Inden du ansøger om optagelse, anbefaler vi, at du ser en række film med og læser mere om Poetry Slam på Peter Dyreborgs hjemmeside her: http://www.peterdyreborg.dk/poetry-slam/skoler-og-poetry-slam/