app
app

Vil du have biblioteket på mobilen?

18.07.18
Du kan nu bruge app’en Biblioteket, som er hele biblioteket samlet i én app. Her kan du søge, reservere, blive inspireret og app’en hjælper dig med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer.
 
HVAD KAN DU MED APP’EN?

Med Biblioteket app’en har du altid dit bibliotek lige ved hånden. Søg, reserver, bliv inspireret, login og se din lånerstatus. Biblioteket app’en har et moderne og brugervenligt design, og funktionerne er fleksible og intuitive i brug.  

SØG PÅ TVÆRS AF ALT !

Med Biblioteket app’en kan du søge på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolen app’en - så bliver det ikke nemmere. 

GLEMTE DU AT AFLEVERE?

No problem! Biblioteket app’en sørger for at minde dig om det, når dit materiale snart skal afleveres. Med beskeder fra Biblioteket app’en bliver du hele tiden holdt opdateret om at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket. Så bliver det ikke nemmere!

KOM I GANG 
  • Hent app'en i App Store eller Google Play 
  • Vælg kommune - her vælger du Brønderslev Bibliotek 
  • Login med dine biblioteksoplysninger (cpr. nr. og 4-cifret kode) 
Materialer