Rikke Thomsen

Om dette arrangement

Tid
15:30 - 16:30
Pris
Gratis
Target
For alle
Musik

Mød vinderen af Modersmål-Prisen: Rikke Noor

13.09.19
Brønderslev Bibliotek får besøg af musiker Rikke Thomsen, som i år er modtager af den fornemme pris: Modersmål-Prisen for sine sange på Sønderjysk.

Få dage før prisen skal overrækkes i Sønderjylland kommer Rikke til sit andet hjem, nemlig det nordjyske. Her vil Rikke Thomsen fortælle om sine sange og musik, og om  hvordan sproget knytter sig til den måde, vi lever og udvikler os på. Rikke har med sit sønderjyske album og de seks sange på sønderjysk - om hjemstavn, kærlighed, længsel og ophav, fået sat sig selv på danmarkskortet.

Rikke kommer og fortæller om sine hjemstavnssange. Rikke er vokset op i Sønderjylland; men albummet er skrevet og komponeret i Øster Brønderslev. Det er nemlig musiker og sanger/sangskriver Rikke Mølbæk Thomsen – også kendt som R.Noor eller Rikke Noor, som nu har skrevet det sønderjyske album under navnet Rikke Thomsen.

Rikke, der er nyuddannet sanger og guitarist fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg, har for nylig udgivet albummet, Omve’n hjemve. Siden udgivelsen af pladens single “Åltins Koldt i København” er det væltet ind med positive tilkendegivelser og nu er også Modersmål-Prisen på vej.

Koncerten er gratis.