Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:30
Pris
25 kr.
Target
For voksne
Litteratur

Manden bag lydbogs-stemmen

27.09.22
Hører du lydbøger? Hvis du gør, så ved du også, hvor meget lydbogsindlæserens stemme og måde at indlæse en bog på betyder for den oplevelse, du får som lytter.

Denne aften kan du komme helt tæt på lydbogsindlæser Esben Hansen, når han fortæller om sit arbejde og sine mange forskellige oplevelser med at indlæse lydbøger gennem 15 år.

Esben Hansen fortæller om processen og om de mange overvejelser der skal gøres og beslutninger der skal træffes i forbindelse med indlæsningen af en lydbog. Han fortæller også meget underholdende om de mange udfordringer og oplevelser han har haft i arbejdet med de meget forskellige bøger han har indlæst.

Arrangementet byder også på en fortælling uden manuskript samt lidt højtlæsning fra forskellige bøger, og der bliver også mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Esben Hansen har f.eks. indlæst klassikeren ’Jordens Søjler’ af Ken Follett, og han vandt i 2021 Mofibo’s store lydbogspris for sin indlæsning af romanen ’Aftentid og morgengry, som også er skrevet af Ken Follett. 

Tilstede er også Kirstine Grøngaard og Julie Nygaard Ehlers fra biblioteket som vil hjælpe dem som ønsker det, i gang med at bruge e-reolen.

Materialer