Om dette arrangement

Tid
16:30
Pris
Gratis
Target
For voksne
Foredrag & debat

Vid-underlivet i overgangsalderen

27.10.22
Hvad sker der egentlig med vores krop, når vi rammer overgangsalderen?

Kom og bliv klogere på kroppens forandringer under overgangsalderen og bliv klogere på, hvordan du selv kan forebygge nogle af disse gener. Kvinders bækkenbund og underliv påvirkes især under overgangsalderen; men der er heldigvis hjælp at hente med den rigtige indsats. Vil du tage kampen op mod overgangsalderen – så er dette foredrag lige noget for dig.

I samarbejde med Brønderslev Kommune vil vi nu sætte fokus på en række tabuer, som vi næsten alle kender til i vores hverdag – alle tabuer er under bæltestedet!

Brønderslev Kommune har ansat Mathilde S. Hansen i en projektstilling om inkontinens. Mathilde er ansat til at sætte mere fokus på området, samt skabe gode tilbud og løsninger for de borgere, som lider af denne problematik. Mathilde er uddannet fysioterapeut med speciale i urologi, gynækologi og obstetrik. Ud over sit arbejde her i kommunen, sidder hun med i DUGOF’s bestyrelse – dansk selskab for urologisk, gynækologisk og obstetrisk fysioterapi – hun er derfor altid opdateret i alt ny viden på området.

Det er Mathilde I vil møde til de fleste af foredragene, hvor hun vil dele ud af sin viden og guide jer til en hverdag evt. med en af følgende problematikker. Til enkelte foredrag vil der være inviteret spændende gæster med, som vil dele ud og inspirere fra deres synspunkt.  

Sammen kan vi nedbryde tabu – vi skal blot åbne munden og tale sammen.

Materialer