Roula Akkari
Roula Akkari

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:00
Pris
50 Kr
Lokalitet
Fælleshuset
Niels Bohrs Plads
9700 Brønderslev
Tickets
Ikke åbent for salg eller tilmelding
Foredrag & debat

Roula Akkari

15.03.18
Roula Akkari er en kvinde på 34 år, der er født i Libanon og har en muslimsk baggrund. Roula er vokset op i et stærkt religiøst miljø og har de seneste år taget et opgør med flere dele af kulturen.

Det har haft konsekvenser for hende at bryde ud af miljøet, idet hun har mistet kontakten til størstedelen af sine venner og det netværk, som hun har kendt igennem 17 år.  
Hun har derfor en stor indsigt i den fundamentalistiske side af islam, den sociale og religiøse kontrol i miljøet, tvivlsprocesserne og de mange forskelligartede udfordringer der følger med et opgør.  

Derudover har Roula gennem sin uddannelse beskæftiget sig en del med integration, herunder radikalisering og social kontrol. Roula er uddannet Cand.pæd.soc og har skrevet speciale om social kontrol. Til dagligt arbejder hun hos Integrationsnet i Århus og er frivillig hos foreningen Eftertro, som er en støtteforening for mennesker, der går alene med deres tvivl, eller er blevet udstødt af deres gruppe/familie.  

Roula ønsker at sprede håb for mennesker, som oplever social kontrol, tvivlere eller unge der lever dobbeltliv. Hun kæmper for muligheden for at opnå frihed, og at alle skal have muligheden for at træffe valg der vedrører deres eget liv.  

Arrangeret i samarbejde med Mælkebøtten og afholdes i Fælleshuset på Niels Bohrs Plads i Brønderslev