Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
100 kr.
Target
For voksne
Foredrag & debat

MODESHOWET

11.11.21
Blikfang har vi arrangeret den fedeste aften hvor mode og litteratur mødes.

Dørene åbnes kl. 19.30 hvor alle vil blive budt velkommen med et glas bobler fra vores lokale Vinspecialist og en lækker dessertbox fra vores fantastiske Osteklokken. Denne aften vil du møde din lokale bibliotekar på den røde løber iført blikfang fra top til tå. Og du vil selvfølgelig også møde din lokale blikfangere i bibliotekets univers. Vi har også hyret en DJ til at sætte lidt gang i rytmerne og vi forventer en mega hyggelige, inspirerende og anderledes oplevelse, hvor mode og litteratur mødes! 

Og for det ikke er løgn får du - ud over bobler, dessertbox og modeshow - også en goodiebag med overraskelser i, mulighed for at vinde fede præmier og ikke mindst -25% i Blikfang fysisk butik samt på webbie den efterfølgende fredag og lørdag (12 + 13/11).

Billetter købes på Blikfangs hjemmeside (Link åbner i nyt vindue).

 

I det næste stykke tid kan du opleve et anderledes bibliotek, hvor forskellige kræfter får lov til at udfolde deres ideer til, hvordan et bibliotek også kan se ud. Brønderslev Bibliotek byder både spejdere, garnentusiaster og unge ildsjæle indenfor og kalder det ”Library Takeover”.

Library Takeover er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen og sker i samarbejde med Odense Bibliotek og Hedensted Bibliotekerne.