Andreas Refsgaard
Andreas Refsgaard

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
75 kr. - 125 kr.
Target
For alle
Foredrag & debat

Kreativ med kunstig intelligens

07.03.24
Kunstig intelligens er i fuld gang med at flytte ind i almindelige menneskers hverdagen, alligevel synes det stadig at høre fremtiden til.

Vi står nemlig lige midt i en brydningstid, hvor AI kommer til at fylde meget mere i samfundet - både synligt og skjult - så ChatGPT og smarte assistenter fra Apple, Google og Amazon er kun toppen af isbjerget.

Men hvad betyder den øgede mængde kunstig intelligens så for samfundets udvikling, og hvordan sørger vi for at AI bliver en god samarbejdspartner i stedet for en kunstig konsulent, der arbejder i det skjulte?

AI-ekspert og kunstner Andreas Refsgaard har igennem mange år arbejdet med at kombinere kreativitet og kunstig intelligens med tanke for både praktik og etik.

Denne aften  vil både byde på demonstration af nogle af Andreas Refsgaards egne projekter, tanker og diskussion om de praktiske, samfundsmæssige og etiske overvejelser man gør, når man laver et kreativt samarbejde med kunstig intelligens. Der vil desuden være mulighed for spørgsmål og debat.

Billetpris: 125 kr. for voksne / 75 kr. under 20 år

Vært: Mathias Kristensen (link åbner i nyt vindue)

Materialer