Martin Riis Kastrup
Martin Riis Kastrup

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
75 kr.
Target
For voksne
Foredrag & debat

HjerneRO

21.03.24
Har du tankemylder eller bekymrer du dig for meget? Kunne du tænke dig at få HjerneRO og mere overskud?

Vi kan ikke styre, hvilke tanker vi får, og hvor tit de opstår. Men vi kan ændre den måde, vi håndterer dem på.
Mød Martin Riis Kastrup, der er psykolog og medforfatter til bogen HjerneRo. Han har på egen krop erfaret, hvad det betyder, når man har alt andet end hjernero. Da han fik konstateret kræft, lærte han, hvordan bekymringer kan føre til stress og udbrændthed. Sammen med kollegaen Mads Hyldig fandt han ud af, at hvis vi skal få ro i hjernen, handler det om at få bedre kontrol over, hvad vi tænker, for som de understreger, er det minimalt, hvad vi rent faktisk har kontrol over i livet.

Mød ham til foredraget om bogen HjerneRO og bliv klogere på:

– Hvordan du kan slukke for grublerier og bekymringer
– Hvordan du kan genoplade dine mentale batterier
– Hvordan du kan bruge HjerneRO til at finde balance i dit arbejdsliv

HjerneRO handler i alt sin enkelthed om at tænke mindre. For det er tankerne, der er årsagen til, at du oplever at være stresset - ikke nødvendigvis dine omstændigheder. Når du lærer at give slip på tankemylder, overtænkning og unødvendige bekymringer, vil dit stressniveau falde helt af sig selv. Det resulterer i meget mere overskud og nærvær til at gøre dét, der er vigtigt for dig.

Foredraget HjerneRO med Martin Riis Kastrup er en del af opvarmningen til Ord- og litteraturfestivalen Ordkraft, som i 2024 afholdes den 4.-6. april i Nordkraft i Aalborg.

Vært: Jette Thorndal Madsen (Link åbner i nyt vindue)

Materialer