Alen Causevic Foto: Sebastian Dall Mayoni
Alen Causevic Foto: Sebastian Dall Mayoni

Om dette arrangement

Tid
17:30
Pris
30 kr.
Lokalitet
Fælleshuset Mælkebøtten
Niels Bohrs Plads 10
9700 Brønderslev
Target
For voksne
Foredrag & debat

Forfatterforedrag og fællesspisning med Alen Causevic

17.02.22
Kom til fællesspisning og forfatterforedrag med Alen Causevic. Vi mødes i fælleshuset Mælkebøtten i Brønderslev, som er vært for fællesspisning klokken 17.30.

Når vi er godt mætte, fortæller Alen Causevic om sin bog ”Det egentlige liv i livet”, som udkom i 2021. Med udgangspunkt i bogen kommer han også ind på sit eget liv som flygtning fra Bosnien og hans syn på temaet ”litteratur og integration”.

Alen Causevic er født i 1989 i Bosnien, men flygtede som barn til Danmark. Han er uddannet i litteraturhistorie og journalistik ved Aarhus Universitet og tidligere publiceret i diverse aviser, magasiner og antologier. ”Det egentlige liv i livet” er hans skønlitterære debut. Det er historien om en almindelig families tilværelse på vilkårlige asylcentre, med alt hvad det indebærer af isolation, længsel og tvivl – og ikke mindst håbet om en fremtid i Danmark. Alen Causevic skriver ikke med løftet pegefinger, men fortæller derimod åbent og rørende om livet som flygtning, og hvilke personlige konsekvenser det med tiden kan have for den enkelte såvel som for hele familien.