Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
150 kr.
Target
For voksne
Foredrag & debat

Afrikas heksebørn

26.10.21
Anja Ringgren Lovén holder tankevækkende og inspirerende foredrag om sit nødhjælpsarbejde i Nigeria, hvor hun hjælper de udsatte "heksebørn".

I 2012 stiftede Anja Ringgren Lovén sin helt egen nødhjælpsorganisation, DINNødhjælp. En beslutning, der kom som en direkte følge af hendes oplevelser som nødhjælpsarbejder i Malawi året før. Hun opsagde sin stilling som butikschef i 2011 for at rejse til Afrika, hvor hun i tre måneder arbejdede som observatør og nødhjælpsarbejder. Her oplevede hun en ekstrem fattigdom og sult, som hun på ingen måder kunne glemme igen. Hun besluttede sig derfor for, at hun resten af sit liv ville kæmpe imod fattigdom og sult i Afrika og støtte verdens fattigste til et mere værdigt liv.

DINNødhjælp har siden 2012 støttet børn i Nigeria, som bliver beskyldt for at være hekse, og Anja driver sammen med sin nigerianske mand et børnehjem for de såkaldte heksebørn, der uden hjælp ender med at leve et ensomt liv på gaden, hvor de fleste ikke overlever. Sammen har de også bygget deres eget børnecenter, "Land of Hope".

 

Materialer