Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Børn

Fars Legestue – et uforpligtende fællesskab for dig som far

08.05.24
Er du far på orlov eller barsel, så kom til Fars Legestue. Det er gratis og uden tilmelding.

Fars Legestue er et sted, hvor du som far kan komme og være sammen med andre fædre, der også har orlov eller barsel. Legestuen giver plads til, at du kan lege med dit barn, og du har mulighed for at snakke med andre fædre om stort og småt. Derudover vil du hver gang kunne møde en fagperson fra enten Sundhedsplejen eller biblioteket. Se via linket https://www.bronderslevbib.dk/boern/boern/fars-legestue hvem der er med hvornår.

Det praktiske:

Fars Legestue er åben hver onsdag (lukket i skoleferier og på helligdage) fra kl. 10.00-12.00 (eller så længe, I har lyst til at blive) og du kommer, når du har tid.

Legestuen holder til i småbørnsområdet på 1. sal på Brønderslev Bibliotek. I det tilstødende caféområde har du mulighed for at spise medbragt mad med dit barn. Der er desuden et toilet med puslebord lige ved siden af legeområdet, en mikroovn til at lune mælk/mad i samt højstole til børnene.

Biblioteket sørger for kaffe/te, der står tilgængeligt i caféområdet.

Tilbuddet er åbent for alle fædre på barsel.

Der er ingen tilmelding til Fars Legestue, du møder bare op.

Har du spørgsmål til Fars Legestue, er du velkommen til at kontakte kulturformidler Rikke Ejlertsen på mailen riej@99454545.dk eller vores Far for livet-ambassadør: sundhedsplejerske Carina Bang Hedegaard på mailen cari@99454545.dk

Far Legestue er en del af Far for livet. Forum for Mænds Sundhed står bag projekt Far for livet.

Bliv medlem af vores Facebookgruppe her (Link åbner i nyt vindue).

Vært: Rikke Ejlertsen eller Nikolaj Nielsen