Få nyheder direkte i indbakken

Få inspiration til din næste læseoplevelse og sidste nyt fra biblioteket gennem et af vores nyhedsbreve. Se her, hvilke der passer bedst til dig.

  • Til dig, der vil have gode tips til bøger og spændende arrangementer. 

Nyhedsbrevet sendes ud ca. 1-2 gange om måneden, og her får du bl.a. bibliotekarenes personlige anbefalinger og et indblik i de kommende begivenheder.

 

  • Til dig, der er i en læseklub

Er du med i en af vores mange læseklubber? I dette nyhedsbrev får du nyheder skræddersyet til dig fra biblioteket og den store litterære verden. Nyhedsbrevet sendes ud ca. hver anden måned.

 

  • Til dig, der vil deltage i Mandagsmokka

Otte gange årligt afholder vi foredrag under overskriften Mandagsmokka - især for kvinder. Skriv dig op til nyhedsbrevet og få besked direkte i indbakken om hvilke spændende fordragsholdere, der kommer til biblioteket.

 

  • Til dig, der vil deltage i Tirsdagstræf

Otte gange årligt afholder vi foredrag under overskriften Tirsdagstræf - mest for mænd. Skriv dig op til nyhedsbrevet og få besked direkte i indbakken om hvilke spændende foredragsholdere, der kommer til biblioteket.

 

 

Alt det med småt

 

Afmelding
 

Vil du afmelde et nyhedsbrev, skal du klikke på afmeldlinket i bunden af nyhedsbrevet. 
Har du spørgsmål, kan du finde vores kontaktinformationer under kontakt os (INDSÆT LINK).


Persondataforordning

Du kan læse mere om bibliotekets persondataforordning under Persondataforordningen.

Brønderslev Biblioteks registrering og videregivelse af oplysninger

Brønderslev Bibliotek registrerer de modtagne oplysninger og videregiver oplysningerne til andre offentlige myndigheder, private virksomheder m.fl., der har lovmæssigt krav på oplysningerne eller samarbejder med Fritids- og Kulturforvaltningen. På Brønderslev Bibliotek arbejder vi med dine oplysninger i medfør af Biblioteksloven (LBKG 2013-01-30 nr. 100), Bekendtgørelse af lov om biblioteksvirksomhed (BKG 2013-01-31 nr. 103), Databeskyttelsesloven samt databeskyttelsesforordningen (Europa-Parlamentets og Rådets forordning 2016/679, artiklerne 6, stk. 1, litra a-f, og 9, stk. 2, litra a-j).

Brønderslev Bibliotek sletter oplysningerne, når opbevaringspligten udløber, og et eventuelt arkiveringskrav er opfyldt. Når oplysningerne er arkiveret eller slettet, har Brønderslev Bibliotek ikke længere adgang til dem.

Du har ret til at vide, hvilke oplysninger Brønderslev Bibliotek har om dig, og du kan kræve forkerte oplysninger rettet eller slettet.


Brønderslev Kommunens databeskyttelsesrådgiver
 

Du kan kontakte databeskyttelsesrådgiveren om dine rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen. Du har ret til at klage til Datatilsynet over Brønderslev Biblioteks behandling af dine oplysninger. På datatilsynet.dk kan du læse mere om databeskyttelsesrådgiverens rolle.


Kontakt:

Mikkel Mose Baltsersen
Brønderslev Kommune 
Sekretariatet
Ny Rådhus Plads 1
9700 Brønderslev
Mail: dpo@99454545.dk
Tlf.: 99 45 54 55