Dagplejen

Dagplejen & biblioteket

Har I fået en fantastisk idé til hvordan I kan styrke børnenes sproglige og motoriske udvikling i samarbejde med biblioteket eller tænkt nogle gode tanker i forhold til at engagere forældrene med hensyn til børnenes læselyst og interesse med bøger?

Så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil gerne mødes for at sparre med jer eller starte nye understøttende initiativer op.

Kontakt børnebibliotekarerne via mailen bib-born@99454545.dk eller bibliotekaren i Det Mobile Bibliotek i forbindelse med et bookingbesøg. 

Sprogstart

Sprogstartsposerne tager udgangspunkt i billedbøger med forskellige temaer, og gennem leg med sproget får børn og deres voksne i dagtilbuddet rig mulighed for bl.a. at tale om farver, følelser og tal

Sprogstartsposerne tager udgangspunkt i billedbøger med forskellige temaer, og gennem leg med sproget får børn og deres voksne i dagtilbuddet rig mulighed for bl.a. at tale om farver, følelser og tal.

Den fælles litteraturoplevelse kan åbne for børns glæde ved sprog og læsning. At styrke børns glæde ved sprog og læsning er indgangen til kultur, sociale fællesskaber og viden. Det gør læsning til den mest afgørende færdighed i forhold til videre læring hos både børn, unge og voksne.

Har I brug for et brush up-kursus i forhold til at afvikle sprogstart, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer gerne ud i børnehaven og hjælper jer godt på vej.