Kender du appen Biblioteket?

Vil du have dit bibliotek med dig hjem på din telefon eller tablet? Så skal du hente appen Biblioteket på Apple Store eller i Google Play.

Af Kirstine Grøngaard

Tags

E-ressurser

Appen Biblioteket er hele dit bibliotek samlet i én app. Her kan du søge, reservere og blive inspireret, og appen hjælper dig med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer.

Hent den i App Store eller på Goole Play

Når du henter appen i App Store eller Google Play, skal du vælge din kommune, og så er du i gang. Login er det samme, som du bruger via vores website.

Hvad kan du med appen?

Appen Biblioteket har et moderne og brugervenligt design, og funktionerne er fleksible og intuitive i brug. Med appen Biblioteket har du altid dit bibliotek lige ved hånden. Søg, reserver, bliv inspireret, login og se din lånerstatus. Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af biblioteket, kan du også klare det på appen.

Bliv inspireret

Appen Biblioteket er spækket med inspiration og formidling. Du kan finde en masse hylder med inspiration som eksempelvis "Danske debutanter fra eReolen", "Store romaner", "Børnenes univers", "For de 9-14-årige" og meget mere.

Søg på tværs af alt

Med appen Biblioteket kan du søge på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i appen eReolen – så bliver det ikke nemmere.

Glemte du at aflevere?

Intet problem. Appen Biblioteket sørger for at minde dig om det, når dit materiale snart skal afleveres. Med beskeder fra appen bliver du hele tiden holdt opdateret om, at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket. Så bliver det ikke nemmere.

Få dine mellemværende ud af verden med MobilePay

Nu kan du også få dit mellemværende ud af verden meget nemt og hurtigt. Vi har fået MobilePay i appen Biblioteket, så du kan betale dit mellemværende med appen. Log ind, find dit mellemværende, og klik på "Betal via MobilePay". Blot med et klik åbner appen din MobilePay og tager beløb og modtager med over, og du kan betale med det samme.

Få besked, når dit materiale er klar til afhentning

Når dit reserverede materiale er klar til afhentning, får du en push-besked fra appen. Hvis det ikke længere er aktuelt for dig at låne bogen, svarer du blot "fjern reservering" med ét klik.

Du nemt skifte imellem dine brugerprofiler i app'en uden at skulle logge ud hver gang.

Flerbruger-funktionen giver dig mulighed for at være logget ind med flere brugere på samme tid. Du vil f.eks. kunne tilføje dine børns lånerkort, se en oversigt over de tilføjede lånerkort og nemt skifte mellem dem uden først at skulle logge ud og ind igen.

Tilføj en bruger

Gå ind på Min side på app'en
Tryk på dit navn øverst på siden
Vælg Tilføj en bruger - du kan tilføje op til 10 brugere. Du kan logge ind med flere brugere i appen og nemt skifte mellem dem under Min side

God fornøjelse med appen Biblioteket.