Selvbetjent bibliotek

Hvad er et selvbetjent bibliotek, og hvordan benytter jeg det?

Hvad er det åbne bibliotek?

Det åbne bibliotek er et tilbud til kommunens borgere om udvidet åbningstid med selvbetjening på Brønderslev,  Dronninglund og Hjallerup Bibliotek.

Hvordan kommer jeg ind?

For at komme ind på biblioteket uden for betjent åbningstid skal du være registreret som bruger af biblioteket. Er du ikke det, kan du melde dig ind ved at trykke på LOG IND i øverste højre hjørne af hjemmesiden. 

Du indlæser dit sundhedskort (sygesikringsbevis) eller dit lånerkort, så åbnes dørene. Første gang du gør det, skal du indtaste din pinkode og afslutte med #.  

BEMÆRK: Du skal være fyldt 16 år for at komme ind i den selvbetjente åbningstid.

Hvad kan jeg?

Hvis du er registreret som bruger hos Brønderslev Bibliotek og har en pinkode, kan du næsten alt det, som du er vant til. Du bruger selvbetjeningsautomaterne til aflevering og udlån, og reserverede materialer finder du som før på reserveringshylden.

Hvad hvis jeg vil spørge om noget?

Der er opsat informationstavler og vejledninger rundtomkring i biblioteket. Bibliotekerne er betjente på forskellige tidspunkter. Se åbningstider her.

Hvordan er sikkerheden?

Der er opsat videokameraer overalt i biblioteket for at mindske risikoen for hærværk og tyveri. Desuden registreres du, når du bruger dit kort til at åbne dørene.