Sommerskole

Sommeraktiviteter

24.06.20
I år har vi rigtig mange sjove sommeraktiviteter i skolerne sommerferie

For mange af landets børn og unge har et forår præget af COVID-19, nedlukning af skoler, fritidsordninger og fritidsaktiviteter været svær. Derfor har KL, regeringen og et bredt flertal i Folketinget besluttet at bevillige 200 mio. kr. til fordeling mellem alle kommuner for at støtte sommeraktiviteter for børn og unge. Midlerne er blevet fordelt efter indbyggerantal i alderen 6 til 17 år.

Derfor har vi i Brønderslev Kommune arbejdet hårdt for at lave endnu flere sommeraktiviteter, end vi plejer. I PDF-filen kan du som forældre nemt danne dig et overblik over, hvilke tiltag der er i de forskellige uger. Kataloget er en samlet oversigt over alle aktiviteter der bliver lavet fra biblioteket, Kulturskolen, Ungdomsskolen og foreningerne.

Sommerferieaktiviteter fra foreninger og haller
De lokale haller og det lokale foreningsliv har også planlagt en række nye sommerferieaktiviteter for børn og unge i sommeren 2020. Der er tilbud fra en række forskellige idrætsforeninger, spejdere og haller, som i løbet af sommerferien vil have en masse forskellige tilbud om sjove aktiviteter, hvor børn og unge ganske gratis kan deltage i fællesskab med andre jævnaldrende deltagere. Overblikket over aktiviteterne kan findes her>>

Vi håber, at mange af kommunens børn og unge vil få glæde af de mange spændende aktiviteter.