Foto: Rie Bytoft DR
Foto: Rie Bytoft DR

DR Ramasjang og Brønderslev Bibliotek Redder Frøerne!

07.04.21
Ramasjang Redder har de forgangne år reddet bierne, havets dyr og fuglene sammen med landets børn.

I år skal DR Ramasjang og landets børn redde frøerne, og biblioteket er selvfølgelig med. Vandhuller skal laves og forbedres, haletudser skal studeres og der skal males trædesten til vores grønne venner.

Og vigtigst af alt: Så skal vi lære børnene, at selvom man er lille, så kan man godt gøre en stor forskel. Og vi voksne skal ikke mindst lære af de mindste, at alle gode gerninger for naturen gælder i det store samlede regnskab.

RAMASJANG REDDER FRØERNE løber fra starten af april og frem til starten af maj, hvor du både kan se en ny fiktionsserie om en dreng og hans computer-frø (premiere den 1. april), se ugentlige faktashowprogrammer med Rosa Nyholm og Heino (premiere den 9. april), spille et nyt frø-spil på appen, se en ny musikvideo og finde ny-produceret materiale på DR Skole til børnehaver og indskolingen.
Det som børn i alderen 4-8 år med andre ord kommer til at snakke om dette forår er: FRØER!

Brønderslev bibliotek

På bibliotekerne i Brønderslev, Dronninglund og Hjallerup kan du de næste par uger (så længe lager haves) få frø-redderkits med hjem, når du afhenter materialer ved biblioteket, tage på frø-skattejagt uden for Dronninglund Bibliotek og tage på haletudse-tur i lokalområdet (information følger snarest). Desuden vil der på bibliotekets Facebook-side blive annonceret små opgaver og udfordringer, som kommunens børn kan løse.

Materialer