Vil du være med i en læseklub?

13.07.21
Kunne du tænke dig at være med i en læseklub, mødes med andre og diskutere bøger? Så glæd dig, for bibliotekets seks nye klubber starter op i september.

Vi har på forhånd valgt mødetidspunkt, emne og bøger, så det eneste, du skal gøre, er at melde dig til og læse bøgerne. Det er helt gratis, og I mødes på biblioteket én gang om måneden i halvanden time. Første møde er en introduktion til læseklubbens tema, hvor biblioteket er vært. Herefter står I selv for, hvordan møderne skal afholdes.

Læseklubberne foregår på Brønderslev, Dronninglund og Hjallerup Bibliotek fra september 2021 til marts 2022, og hver læseklub har minimum fem deltagere. Du kan vælge mellem læseklubberne ”Glemte kvinder”, ”Young adult”, ”Mødre, døtre og sønner”, ”Do you read english?” og ”Når enden er god”. 

Se mere om de enkelte temaer og udvalgte bøger i vores katalog ”Vil du være med i læseklub”, som du kan hente på biblioteket eller se online her (link åbner i nyt vindue).

Bag årets temaer gemmer sig en perlerække af fantastiske romaner, som vi har udvalgt. Trænger du til lidt ny inspiration eller til at møde nogle nye læselystne mennesker, så skynd dig at blive tilmeldt. Der venter dig en masse spændende oplevelser.

Tilmeldingsfristen er mandag 30. august til bibliotekar Kirstine Grøngaard på mail kirstine.grongaard@99454545.dk, eller du kan udfylde tilmeldingsblanketten på katalogets bagside og aflevere den på dit bibliotek.