Poetry Slam - fortsættere

Poetry slam - fortsættere Undervisere Peter Dyreborg og Lasse Nyholm Jensen

POETRY SLAM FORTSÆTTERHOLD

Er du en erfaren poetry slammer, rimsmed, ordgøgler eller andet, der ligner?

Kom med på Peters og Lasses slam-hold for fortsættere!

Har du været på Brønderslev Forfatterskoles poetry slam-hold før? Så… søg ind på fortsætterholdet! Har du ikke været på slam-holdet før, men er du erfaren med slam og har prøvet at slamme IRL? Så… søg ind på fortsætterholdet! Har du ikke været på slam-holdet før, og er du heller ikke så erfaren med slam, men til gengæld erfaren med drama og andre performative løjer, og brænder du samtidig for slam, så… forsøg og søg ind på fortsætterholdet!

Hvis du søger ind på poetry slam fortsætterholdet, så ved du allerede godt:
- at poetry slam er en konkurrence i mundtlig og performativ fremførelse af litteratur i bred forstand

- at der er en række regler, men regler er til for at blive brudt (eller i det mindste fortolket)
- at du skal skrive og performe poesi, men også alle mulige andre tekster, som måske ikke lige kan passe i en bestemt kasse

- at det gerne må være sjovt, men også alvorligt, og det hele må gerne være for sjov, men hvis du vil gøre oprør og ændre verden, hjælper vi også med det
 

Altsammen i sjove og kreative og hyggelige rammer med Peter og Lasse. Og ja, du får masser af gode slam-venner.

Sådan skriver du en god ansøgning til poetry slam fortsætterholdet

Punkt 1: Vedlæg én eller flere gode tekster, som du selv har skrevet, helst digt(e) og/eller slam poetry m.v. Og hvis du har en eller flere film med dig selv, hvor du optræder, fx på YouTube, giv os gerne linket, men du behøver ikke.

Punkt 2: Skriv en halv til en hel A4-side, hvor du fortæller os hvorfor du søger ind på poetry slam fortsætterholdet, og husk, at vi lægger vægt på dit slam-engagement. Fortæl også hvorfor vi skal vælge dig til fortsætterholdet. Hvis du ikke har været på Brønderslev Forfatterskoles poetry slam-hold før, så uddyb hvorfor du er klar til fortsætterholdet og hvad du har af slam-erfaring.

Punkt 3: Husk foto. Af dig selv. Ikke et foto af din hund Gitte. Eller din kat Albert. Eller din unavngivne Stegosaurus. Og husk al anden info, som du skal sende til Brønderslev Forfatterskole.

Og så er resten jubii.

Poetry slam fortsætterholdet undervises af Peter og Lasse

Peter Dyreborg er dansk poetry slams grand old man og nestor, og han har været aktiv poetry slammer siden det kom til Danmark i 1999. Han vandt DM i poetry slam i 2008, og har i 2019 udgivet en fagbog om slam (foruden otte andre bøger). Og så er han en fabelagtig underviser, der altid får det bedste frem i slam-eleverne ud fra metoden: Konstruktiv kritik + ros og mere ros og endnu mere ros + slik og kage.

Lasse Nyholm Jensen har vundet DM i poetry slam i både 2015, 2017 og 2020, og han er én af de absolut bedste poetry slammere i Danmark. Han har en gudsbenådet humor, men han er også en skarp samfundskritiker, der vil forandre verden med sine tekster. Og hans undervisning er ligesom Peters baseret på konstruktiv kritik + ros og mere ros og endnu mere ros + slik og kage.