Biblioteket

Adgang
Adgang med bibliotekslogin
Appen Biblioteket er hele dit bibliotek samlet i én app. Her kan du søge, reservere og blive inspireret, og appen hjælper dig med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer. Med appen Biblioteket har du altid dit bibliotek lige ved hånden.

Hvad kan du med appen?

Appen Biblioteket har et moderne og brugervenligt design, og funktionerne er fleksible og intuitive i brug. Med appen Biblioteket har du altid dit bibliotek lige ved hånden. Søg, reserver, bliv inspireret, login og se din lånerstatus. Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af biblioteket, kan du også klare det på appen.

Bliv inspireret

Appen Biblioteket er spækket med inspiration og formidling. Du kan finde en masse hylder med inspiration som eksempelvis "Danske debutanter fra eReolen", "Store romaner", "Børnenes univers", "For de 9-14-årige" og meget mere.

Søg på tværs af alt

Med appen Biblioteket kan du søge på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i appen eReolen – så bliver det ikke nemmere.

Glemte du at aflevere? 

Intet problem. Appen Biblioteket sørger for at minde dig om det, når dit materiale snart skal afleveres. Med beskeder fra appen bliver du hele tiden holdt opdateret om, at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket. Så bliver det ikke nemmere.

Få de små mellemværende ud af verden med det samme

Nu kan du også få dit mellemværende ud af verden meget nemt og hurtigt. Vi har fået MobilePay i appen Biblioteket, så du kan betale dit mellemværende med appen. Log ind, find dit mellemværende, og klik på "Betal via MobilePay". Blot med et klik åbner appen din MobilePay og tager beløb og modtager med over, og du kan betale med det samme.

 

Biblioteket

Hent appen i App Store eller Google Play

Når du henter appen i App Store eller Google Play, skal du vælge din kommune, og så er du i gang. Login er det samme, som du bruger via vores website.

Prøv den! God fornøjelse.

Biblioteket i Appstore

Biblioteket i Google Play