Bogen kommer - til dig

- hvis du ikke kan komme på biblioteket!

Alle, der bor i Brønderslev kommune, som på grund af sygdom, handicap eller alder ikke selv har mulighed for at komme på biblioteket, kan få bøger og andre biblioteksmaterialer bragt til døren. Der er mulighed for at deltage i ordningen uanset om du bor hjemme eller på institution. Biblioteket kommer–servicen er gratis for borgere i kommunen.

Biblioteket tilbyder lån af alle typer materialer – bøger, lydbøger, bøger med stor skrift, tidsskrifter & blade, film, musik m.m. Du snakker med bibliotekaren om dine ønsker og interesser og herudfra pakkes materialerne.

For at der altid kan være nye materialer med ud, skal du som Biblioteket-kommer bruger give tilladelse til at vi opbevarer oplysninger om, hvilke materialer du tidligere har lånt. Persondataloven giver biblioteket tilladelse til at gemme disse oplysninger i op til 5 år. Oplysningerne slettes, når servicen/ordningen ophører.

Biblioteket kommer betyder, at bibliotekets chauffør hver 6. uge leverer poserne med materialer direkte på bopælsadressen. Tidspunkt for levering er kendt forinden og datoen for næste besøg leveres sammen med poserne.

Der er mulighed for at blive fast tilknyttet denne service eller deltage i en kortere periode.

Se bogen kommer pjecen nedenfor.

Vil du vide mere om ’Biblioteket kommer’ kan du/din familie/plejepersonalet kontakte biblioteket i dit lokalområde eller bibliotekets kontaktpersoner:

Solveig Sanders tlf. 99454452 eller mail solveig.sanders@99454545.dk

Synshandicap?

Har du eller en pårørende et synshadicap kan personen med fordel blive indmeldt i E17. E17 er nationalbibliotek for mennesker med læsevanskeligheder.

Når du er meldt ind som bruger på E17, kan du downloade lydbøger, e-bøger, bøger på punktskrift og punktnoder. Vi har også aviser og blade. Enkelte brugergrupper har også mulighed for at bestille en lydbog på cd. Når du gør det, vil du modtage cd'en med posten inden for et par dage. Hverken lydbøgerne eller andre af E17 materialer skal returneres. Det er gratis at være indmeldt på E17, men for at blive meldt ind skal du have et dokumenteret syns- eller læsehandicap.

Du kan læse mere og tilmelde dig på NOTA her (Åbner i nyt vindue)