Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Start ved Brønderslev Kirke, Bredgade 102
Target
For alle
Litteratur

Tankegang om kærlighed

25.04.21
Kom med på en tur rundt i Brønderslev med oplæsninger om kærlighed i højsædet.

Brønderslev Forfatterskole og Kulturmødet Mors inviterer til tankegang om kærlighed.

Tankegange er en del af Kulturmødet Mors program i 2021 og er kulturelle gåture i hele Danmark i selskab med kunstnere og kulturpersonligheder. Alle har valgt en rute i et landskab – eller en by – der betyder noget for dem. Hver gåtur har et tema, der giver inspiration til samtalen undervejs. I Brønderslev er turen arrangeret af Brønderslev Forfatterskole.

Ruten er udvalgt efter steder i bylivet, der fordrer lyserøde tanker. Den starter ved Brønderslev Kirke og slutter af i Rododendronparken og er ca. 4 km i alt. På turen er der små stop, hvor de unge forfatterspirer holder oplæsning og deler deres tanker om kærlighed i medgang og modgang – og alt midt imellem. Om den romantiske, den umulige, den svære og den, der går lige i hjertet. For at få gang i samtalen om kærlighed mellem alle os, der går med, bliver der uddelt samtalekort. Til slut inviterer Brønderslev Forfatterskole på picnic i parken. Ruten er lavet så alle kan gå med, og teksterne vil kunne inspirere både store og små.

Vi overholder alle retningslinjer for COVID-19, og derfor er der også tilmelding. Når turen er slut, vil vi afholde en lille picnic med god afstand og stadig udendørs.

Du kan melde dig til arrangementet på følgende link https://www.tilmeld.dk/kulturmodet-tankegang-broenderslevforfatterskole  (Link åbner i nyt vindue)