Ordkraft Logo
Ordkraft Logo

Om dette arrangement

Tid
13:00 - 18:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Nordkraft
Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Litteratur

Ordkraft på Nordkraft

05.04.18 - 07.04.18
Ordkraft festivalen på Nordkraft i Aalborg finder i år sted den 5.-7. april. Der er som sædvanlig mulighed for at møde en masse danske og nordiske forfattere i de tre dage festivallen varer.

I år gæster bl.a. Herbjørg Wassmo, Maren Uthaug, Agnete Friis, Leonora Christina Skov, Pelle Hvenegaard, Vigdis Hjort og Jesper Wung Sung festivalen.

Ordkraft er en festival, som sætter fokus på ordet.
Som en naturlig følge heraf står litteraturen i centrum, men samtidig lægges der også vægt på litteraturens samspil med andre kulturformer som f.eks. drama, musik, film, billedkunstog debat.
Målgruppen er bred. Fra de yngste børn, som kan kombinere ord med leg, via skolebørn og unge, etablerede voksne til ældre, som vil krydre hverdagen med kulturelt indhold.

Det er et erklæret mål, at vise ordet og litteraturens betydning og muligheder for alle aldersgrupper. Dette sker bl.a. via forfattersamtaler, debatter, højtlæsning, leg, samt overraskende og innovative events.

Ordkraft foregår i Nordkraft, hvor centrum for festivalen er Kedelhallen, men hvor aktiviteterne breder sig ud over hele Nordkraft i form af forfattermøder i de mindre sale, koncerter, drama, filmforevisninger, leg og forskellige events med ordet i centrum.

Dagsbillet: kr. 100,-
Partoutbillet gældende alle 3 dage kr. 200,-

Billetter købes her>>