Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
50 kr.
Target
For børn
Internet & undervisning

Lav din egen kreative bog sammen med Mette Hegnhøj.

06.08.19 - 08.08.19
Kom i sommerskole på Brønderslev Bibliotek og lav en bog der er lige dig.

Det er blevet super moderne at lave sin egen bulletjournal, hvor du kombinerer kalender, dagbog og projekter i en bog. Sammen med Mette skal du skabe din egen bog, så den kan blive fyldt med dine hemmeligheder, drømme, ønsker og planer. Det er præcis dig der bestemmer, hvad der skal være i din bog. Mette kommer med mange fine idéer.

Hvis jeg var en bog…

Kom i sommerskole på Brønderslev Bibliotek og lav en bog der er lige dig.

Du starter med at vælge en gammel bog, som du godt kan li. I løbet af de næste dage fylder du bogen med drømme og tanker, historier fra dit liv og dine ønsker for fremtiden. Du får sjove opgaver, hvor du skal bruge din fantasi og din hukommelse og din kreativitet. Du får hjælp til at lokke minder om gamle oplevelser frem og puste nyt liv i tankerne om, hvem du er og gerne vil være. Du sætter dit eget præg på bogen med ord, billeder, skrivemaskine, saks, lim, stempler og andet skønt grej og skaber en anden bog i bogen. En bog som er lige dig.

Underviser: Jeg hedder Mette og elsker at bruge min fantasi og mine fingre til at skabe historier. 

Jeg har skrevet og tegnet en hel bog på min skrivemaskine om en pige der hedder Ella og hendes kat Kattekismus. Og jeg har også klippet og limet en historie sammen om pigen Mona med min saks og ord fra gamle bøger.

Jeg glæder mig til at møde dig og din fantasi.

Aldersgruppe: 9-15 år

Dato og tidspunkt: Uge 32. Tirsdag d. 6. august kl. 10-14, Onsdag  d. 7. august kl. 10-14, Torsdag d. 8. august kl. 10-14

Pris: 50 kr incl materialer saft og kiks. 

Arrangør: Brønderslev Forfatterskole