Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
75 kr.
Target
For unge
Foredrag & debat

"Som sunket i jorden"

10.03.22
Oplev et ærligt og livsbekræftende foredrag, hvor den tidligere politibetjent Kristian Bech fortæller om tilblivelsen af "Som sunket i jorden".

Kristian Bech viser klip fra programmerne og fortæller om arbejdsmetoderne, udfordringerne og risikoen, der kan være ved at rejse verden rundt i jagten på svar.

I dokumentar-serien leder Kristian Bech efter forsvundne danskere - i håb om at kunne give den efterladte familie de svar, de søger. Da programmet havde præmiere sidste i år, slog det alle rekorder og blev det mest sete dokumentarprogram på TV2 i 10 år. Næsten en million seere fulgte med i stuerne, da det lykkedes for Kristian Bech at opspore en dansk mand, der forlod alt og alle tilbage i 2004. Samtidig fortæller Kristian om de følelsesmæssige op- og nedture, der kan være, når man begiver sig ud på uvis grund, både for de medvirkende og ham selv. Han fortæller også om familierne, der sidder tilbage uden svar, og som gerne vil vide, hvad der er sket med den forsvundne person.
Kristian Bech er kendt fra flere tv-programmer på TV2 og Kanal 5, som handler om politi- og kriminalsager, bla. Kriminalmagasinet Station 2, og senest har han medvirket i Vild med dans.
 

Materialer