Mette Odderskov

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
50 kr.
Target
For alle
Foredrag & debat

Hvad er lykken for dig?

12.11.20
Et foredrag som skaber glæde, optimisme, latter og eftertænksomhed. Det er et foredrag som os alle en smule klogere på lykke og hvem ved måske også lykkeligere.

Danskerne er flere gange, blevet kåret som verdens lykkeligste folkefærd. Dette rejser selvfølgelig et nærliggende spørgsmål: Hvad er lykken for den enkelte dansker? Og findes der overhovedet en recept på lykke?

Hvordan bygges sådan en proces op om så stort et emne? Og hvad sagde Hendes Majestæt Dronningen om bogen?
 

Med interviews fra flere hundrede danskere prøver Metter Odderskov at besvare disse spørgsmål og belyse nogle af de udsagn på lykken, som danskere i forskellige aldersgrupper har givet. Svarene er meget forskellige. Og alligevel anes et mønster i vores følelse af lykke, uanset alder og køn. Bogens mange smukke udsagn bliver båret af dansk kultur, traditioner, højtider og værdier. Den skænker læseren et smukt billede af Danmark.

 

Forfatteren Mette Odderskov   (f. 1973) enægget tvilling, gift med Kristian og mor til to piger. Uddannet på Diakonissestiftelsen som Værestedsleder og arbejder til daglig som Afdelingsleder ved Brønderslev Ungdomsskole.

Vi anbefaler, at du booker en billet på forhånd.

Materialer