Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 kr.
Target
For voksne
Foredrag & debat

Havde jeg for pokker bare brækket en arm

08.11.22
Foredraget og bogen ”Havde jeg for pokker bare brækket en arm” tager udgangspunkt i en dyb personlig krise som coach og forfatter Pia Mikkelsen pludselig befandt sig i, efter et trafikuheld. Livet tog en drastisk drejning og livet, som det så ud, blev vendt på hovedet.

Foredraget er dybt personligt, og Pia vil fortælle sin egen historie om, hvordan det, der var en dyb krise, blev vendt til at blive den største gave, var grobund for et helt anderledes liv og endte ud med at være startskuddet for virksomheden KarmaCompany.
Hvordan hun troede hun havde mistet nærmest alt, havde en begyndende depression, en krop, der sagde fra og gjorde ondt alle døgnets timer og hvordan hun kæmpede sig tilbage til en bedre hverdag end den hun havde.

Pia vil fortælle om hvorfor hun i dag betragter trafikuheldet som et vink med en vognstang, hvorfor bogen skulle skrives og komme med nogle bud på, hvordan du kan kæmpe dig ud af en hverdag, der synes håbløs og med uovervindelige forhindringer. Via et ligetil sprog og en enkel livsfilosofi, deler hun ud af sin viden både som kronikker og fagperson om, hvordan der kan skabes et liv fyldt med glæde, trods udfordringer.