Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:30
Pris
55/110 kr.
Target
For alle
Foredrag & debat

AFLYST! Musikkens og kunstens rolle i samfundet

26.09.22
AFLYST!

Jan Mygind kommer og fortæller om musikkens og kunstens rolle i samfundet, med udgangspunkt i baroktidens opera, især Händel og Johann Mattheson.

Siden 2012 har Jan Mygind været ansat som organist ved Aars Kirke, hvor han har etableret et vokalensemble, med hvem han bl. a. har opført værker som Buxtehudes Membra Jesu Nostra og Messias’ Händel.

I 2014 og 2015 modtog han støtte fra Folkekirkens Udviklingsfond til at rekonstruere og opføre en historisk før- og en efterreformatorisk messe med vokalensemblet, med musik af bl. a. Josquin de Pres. I samme periode etablerede han et samarbejdsprojekt med Aars gymnasiums musiklærere og studerende omkring opførelsen af Faurés Requiem og Mozarts Messe KV66.

De seneste år har Jan Mygind også fungeret som akkompagnatør for både danske og udenlandske musikere, såsom den italienske fløjtenist, Claudio Massola. Han har også ad flere omgange været på koncertturné i Italien med sopranen, Christine Hjort Bjerre. Derudover har han omfattende foredragsvirksomhed og har i de sidste 15 år været foredragsholder ved bl. a. Folkeuniversitetet i Aalborg, hvor han i 2015 blev kåret som årets underviser.

Jan Mygind afholder også koncertintroduktioner ved Aalborg Symfoniorkester i Musikkens Hus og i Aalborg Kongres og Kultur Center.

Unge under 18 og studerende halv pris.

Arrangeret i samarbejde med Folkeuniversitetet