Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Børn

Fars legestue uge 38

20.09.23
Et uforpligtende fællesskab for dig som far

Brønderslev Bibliotek inviterer i samarbejde med Sundhedsplejen fædre på orlov eller barsel til et fællesskab for fædre.

Fars Legestue er et sted, hvor du som far kan komme og være sammen med andre fædre, der også har orlov eller barsel. Legestuen giver plads til, at du kan lege med dit barn, og du har mulighed for at snakke med andre fædre om stort og småt. Derudover vil du hver gang kunne møde en fagperson fra enten Sundhedsplejen eller biblioteket. Se hjemmesiden for yderligere information, om hvem der er med hvornår.

Fars Legestue er åben hver onsdag kl. 10.00-12.00

(lukket i skoleferier og på helligdage)

Legestue holder til i småbørnsområdet på 1. sal på Brønderslev Bibliotek. I det tilstødende caféområde har du mulighed for at spise medbragt mad med dit barn. Der er desuden et toilet med puslebord lige ved siden af legeområdet, en mikroovn til at lune mælk/mad i samt højstole til børnene. Biblioteket sørger for kaffe/te, der står tilgængeligt i caféområdet.

I åbningstiden kan du komme, når det passer dig, og sover dit barn, så kom og få en kop kaffe sammen med de andre fædre.

Tilbuddet er åbent for alle fædre på barsel. 

Bemærk: Der er ingen tilmelding til Fars Legestue, du møder bare op.

Deltagelse af fagpersoner i efteråret 2023: Uge 38: Sundhedsplejerske