Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
10 kr.
Target
For alle
Børn

AFLYST! Lær at spille Quidditch

23.10.21
AFLYST!

Har du hørt om Quidditch? Altså den der sportsgren, de spiller i Harry Potter-bøgerne, hvor spillerne flyver rundt på koste og forsøger at score mål med Tromleren, imens de prøver at undgå at blive ramt af Smasherne, samtidig med at søgeren leder efter Det Gyldne Lyn?

Så er det nu, du skal slå Weasley-brødrenes forlængelige ører ud. Nu får du og din familie nemlig mulighed for at prøve kræfter med Quidditch, som den spilles i mugglerverdenen, altså uden magi.

Brønderslev Bibliotek får besøg af ingen ringere end Aarhus Owls Quidditch, der skal lære os, hvordan man spiller magifri Quidditch. De vil lære os de basale regler og introducere os for de forskellige positioner på banen. Med al den viden skal vi selvfølgelig forsøge at spille Quidditch. Så tilmeld jer arrangementet, tag noget sportstøj på, familien i hånden og kom ned og vær med!

Praktiske oplysninger:
Medbring gerne sportstøj og drikkevarer.

Vi mødes foran Brønderslev Bibliotek kl. 9.50 og går i samlet flok til Skolegade Skoles fodboldmark (Gravensgade 103, 9700 Brønderslev), hvor Aarhus Owls Quidditch står klar til at lære os den fantastiske sportsgren Quidditch.